مينا محمدپور فوق تخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران افزود: هندوانه به عنوان ميوه اي تابستاني داراي اسيد آمينهاي به نام سيترولين و موادي به نام كاروتن، ليكوپن و نوعي قند به نام مانيتول است.
اين متخصص اظهار داشت: 92 درصد اين ميوه مفيد را آب تشكيل ميدهد و در هر صد گرم آن 7 ميلي گرم كلسيم، 10 ميلي گرم فسفر، 600ميليگرم پتاسيم و 8 ميلي گرم ويتامينC است.
وي خاطرنشان كرد: هندوانه به خاطر طبع سرد آن يكي از بهترين خوراكي ها براي رفع گرمازدگي و پيشگيري از دهيدراته شدن بدن است.
محمدپور تصريح كرد: مصرف اين ميوه مفيد در تقويت معده كاهش فشارخون و رفع ورم مثانه بسيار موثر است.
وي ادامه داد: افراد سرد مزاج بايد هندوانه را با عسل ميل كنند چون مصرف بيرويه آن در اين اشخاص موجب درد مفاصل و ضعف قواي جسماني ميشود.
گفتني است از نظر طب سنتي، پوست سفيد داخل هندوانه در درمان زخم گلو و دهان موثر است. مغز تخم هندوانه موجب نابودي انگلهاي دستگاه گوارش ميشود.
در ترکیبات هندوانه مقدار زیادی سدیم وجود دارد ؛
چطور فشار خون را پایین می آورد ؟