مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی گفت: با افتتاح چند طرح مهم منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی به مناسبت هفته دولت برای 63 نفر اشتغال‌زایی صورت می‌گیرد.

علی پیر مرادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه ضمن تبریک هفته دولت، اظهار داشت: شهیدان بزرگوار دولت یعنی رجایی و باهنر جزو انسان‌هایی بودند که خود را وقف خدمت به اسلام و مردم کردند و برای رسیدن به هدف خود شهادت را انتخاب کردند.

وی ادامه داد: گرامیداشت یاد و خاطره آن‌ها در چنین روزهایی ما را بر آن می‌دارد تا با تاسی از رفتار و کردار این شهیدان بزرگ خدمت به خلق را از توفیقات بدانیم.

پیر مرادی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، تصریح کرد: مقام معظم رهبری با گرامیداشت یاد و خاطره این دو شهید فرمودند:«خدمت به مردم توفیقی است که نصیب دولت‌مردان شده است و باید قدر و منزلت آن را دولتمردان بدانند».

وی ابراز داشت: ما خدمتگزاران دولت با سرلوحه قراردادن رهنمودهای مقام معظم رهبری باید بیش از پیش در راه خدمت به مردم گام برداریم و از تمامی فرصت‌ها برای آسایش و رفاه مردم ایران اسلامی استفاده کنیم و امید است در چنین روزهایی که مزین به نام هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره این دو شهید گرانقدر است در خدمتگزاری به مردم پیشگام باشیم.

پیر مرادی با بیان اینکه چند طرح مهم منابع طبیعی و آبخیزداری به مناسبت هفته دولت در آذربایجان غربی افتتاح می‌شود، ادامه داد: این پروژه‌ها شامل پروژه سد خداآفرین خوی با اعتباری بیش از 2 میلیارد و 550 میلیون ریال و پروژه خلیفتان ارومیه با اعتباری بیش از یک میلیارد و 70 میلیون ریال به اتمام رسیده و در هفته دولت افتتاح می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی با بیان اینکه در مجموع این پروژه‌ها برای 63 نفر اشتغال‌زایی صورت می‌گیرد، یادآور شد: حدود یک هزار خانوار از این طرح‌ها بهره‌‌مند شده‌اند.

وی تصریح کرد: امید است با تخصیص اعتبارات لازم در بخش آبخیزداری در سال جاری طرح‌های آبخیزداری بیش از پیش سریع‌تر اجرا شوند و ما شاهد افزایش سرسبزی مراتع، افزایش آب‌های زیرزمینی و در نهایت پویایی عرصه‌های ملی باشیم./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.