به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، علیرضا ضیغمی کارشناس گردو و پسته فارس گفت : هم اکنون 11 هزار و 730 هکتار باغ گردو در این استان وجود دارد .
وی بیان کرد : برداشت گردو از باغ های فارس تا آبان ادامه دارد.
شهرستان های سپیدان ، شیراز و بوانات مهمترین مناطق تولید کننده گردوی استان فارس هستند.
70 درصد از گردوی تولیدی فارس به استانهای خوزستان ، بوشهر و کشورهای حوزه خلیج فارس و عراق صادر می شود.
فارس پس از همدان رتبه دوم تولید گردو در کشور را دارد.
گردو با اینکه از جمله مغزهای چرب است ولی خوردن آن کلسترول خون را کاهش داده و در نتیجه خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کم میکند.
در 100 گرم مغز گردو 85 صدم میلی گرم منگنز 2 و 27 صدم درصد امگا 3 ، 40 صدم میلیگرم مس وجود دارد که این دو فلز سازنده بخشی از آنزیمهایی هستند که در عمل اکسیداسیون بدن نقش دارند.
فارس پس از همدان رتبه دوم تولید گردو در کشور را دارد./س