وي عنوان کرد: براي جلوگيري از بيماريهاي گوارشي در سفر بايد از غذاهاي سالم و فاسد نشدني و سبک تهيه شده در خانه استفاده کرد.
وي خاطر نشان کرد: بهترين غذا در سفر نان و پنير و گردو و سبزيجات تازه بدون لکههاي قهوهاي رنگ است.
وي خاطر نشان کرد: همچنين نه تنها نبايد براي خوردن و آشاميدن از آبها، چشمهها و نهرها استفاده کرد بلکه براي شستن ظروف و دستها هم نبايد استفاده شود.
وي افزود: از غذاهاي رستورانهاي بين راهي استفاده نشود و در صورت مطمئن بودن از مواد اوليه بهداشتي و سالم به اين رستورانها برويد./ح