مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ازپیش بینی برداشت 9 هزارو 500 تن محصول برنج در این استان در سال جاری خبر داد .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، محمد صبور اظهار کرد: در سال جاری در سطح استان بیش از 2 هزار و 200 هکتار برنج کشت شده و پیش بینی می شود ازاین سطح بیش از 9 هزارو 500 تن محصول برداشت شودکه معادل سال گذشته است .

وی افزود: برنج در خراسان رضوی در دو شهر کلات ودرگز بترتیب با سطح زیر کشت 1500 و 700 هکتار در حاشیه رودخانه های فصلی و دائمی کشت می شود و ارقام مورد استفاده دمسیاه محلی و طارم محلی است که این ارقام بدلیل معطر بودن و کیفیت پخت بسیار بازار پسند هستند.

وی خاطر نشان کرد: توسعه استفاده از تولید نشاء در سینی های مخصوص ، مکانیزه نمودن کاشت وبرداشت و بهینه نمودن مصرف آب از برنامه های حمایتی سازمان جهاد کشاورزی در ارتباط با زراعت برنج ، جهت کاهش هزینه های تولیداست./ب

برچسب ها: برداشت ، برنج ، مشهد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.