گفتنی است، این التهابات باعث درد مفاصل، خستگی و حتی آسیب به عروق خونی می شود و در صورت خوردن غذاهای پرچرب و شیرین روند درمانی کند می شود.
بررسی ها نشان می دهند، برخی از غذاها می تواند باعث کاهش التهاب شود از جمله دانه غلات کامل، برگ های سبز تیره رنگ که مولکول های التهابی را کاهش داده به سبب حفاظت از بدن می شوند ،از دیگر مواد غذایی مفید، اسفناج، کلم پیچ، کلم بروکلی، آجیل و سویا می باشد.
درمیان دانه های آجیل، بادام بویژه شامل فیبرکلسیم، ویتامینE و گردو دارای مقادیر بالایی از آلفالینولینک اسید می باشد، که این ماده نوعی اسید امگا3 و آنتی اکسیدان است که سبب ترمیم آسیب ناشی از التهاب می شود.
همینطور دانه ی سویا دارای خاصیت کاهش التهاب بویژه در بانوان است و مصرف آن به بانوان توصیه می شود./ع2