در تهيه شيرخشک بايد غلظت مورد نياز رعايت شود

معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکي استان مرکزي گفت: غلظت بالاي شيرخشک موجب نارسايي کليوي مي شود

عشرت سادات موسوي، معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکي استان مرکزي در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: به دليل خواص مفيد و موثر موجود در شير مادر، شير خشک فقط بايد در صورت لزوم و ضروري جايگزين شود چون موجب بروز عوارض مثل اسهال، عفونت هاي تنفسي و سوء تغذيه در کودک مي شود.

وي افزود: برخي مادران در تهيه شير خشک غلظت مورد نياز و استاندارد را رعايت نمي کنند که اين کار موجب بروز اختلالاتي چون آسيب هاي کليوي و بي نظمي در وزن کودک مي شود.

اين کارشناس مادر و کودک اظهار داشت: پس از هر بار مصرف شير خشک شيشه شير بايد در آب جوشانده تا آلودگي آن موجب بروز عوارض گوارشي مانند اسهال نشود.

موسوي تصريح کرد: استفاده بيش از حد شيشه شير و پستانک، دندان هاي کودک را از حالت طبيعي خارج ميکند.

گفتني است غلظت کم شيرخشک کودک موجب شده تا کودک روند وزن طبيعي نداشته باشد./ح

برچسب ها: شیرخشک ، غلظت ، کلیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.