به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران "عنایتالله کریمیان"، در خصوص اهمیت این بخش، افزود: در حال حاضر حدود 20 تا 25 درصد بیماران قلبی را بیماران کودک و مادرزادی قلب تشکیل میدهند که شامل نوزادان تازه متولد شده که با بیماری و ناهنجاریهای مادرزادی قلبی به دنیا آمدهاند و تا سن بلوغ علایم بیماری بروز نکرده میشود.
وی افزود: ما باید در برخورد با بیماران کم سن و سال تمهیدات خاصی را در نظر بگیریم و تجهیزات مورد نیاز این بخش را تأمین کنیم. در حال حاضر اعتبار خاصی به صورت رقمی برای این پروژه پیش بینی شده است، اما نیاز اصلی وجود یک فوق تخصص داخلی قلب اطفال میباشد که دانشگاه علومپزشکی با پذیرش استخدام این فوق تخصص، گام مثبتی در این راستا برداشته است.
کریمیان با اشاره به اینکه بخش جراحی قلب اطفال میتواند بخش بسزایی از نیازهای استان را در این خصوص برطرف سازد، تصریح کرد: با راهاندازی این بخش، بیمارانی که مشکلات مادرزادی قلب دارند و برای جراحی قلب به مراکز بزرگ در تهران ارجاع داده میشوند را پوشش بدهد.
رییس بخش قلب اطفال بیمارستان آیتالله موسوی زنجان، یادآور شد: دانشگاه علومپزشکی زنجان حمایتهای خوبی از این پروژه داشته است، چرا که در دانشگاههای همسطح دانشگاه علومپزشکی، مرکز جراحی قلب اطفال وجود ندارد که تأسیس این بخش یک حالت پیشگامی برای استان زنجان محسوب میشود.