افرادی که به ماست و شیر حساسیت دارند می توانند با زنجبیل، عسل و آویشن و نعناع حساسیت را فراری دهند.

محمود خدادوست، متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:با توجه به اینکه مزاج در همه افراد متفاوت است ولی برای افراد سی الی چهل ساله که مزاج گرم و خشک دارند و دچار اختلالات گوارشی هستند باید وعده های غذایی را در هر وعده کمتر کنند از خوردن غذاهای غنی و دیر هضم پرهیز کنند. 

وی عنوان کرد: غذاهایی که میزان رطوبت بیشتری دارند مثلا دسته لبنيات باید به اقتضای مقطع سنی استفاده شود.

مثلا، کاملا به ماست نعناع و یا آویشن و به شیر کمی عسل اضافه شود تا هضم را آسان تر کند هچنین اضافه کردن به اندازه یک بند انگشت زنجبیل که طبع گرمی دارد که شیر که سرد است حساسیت افراد را به شیر کمتر و هضم را راحت تر می کند. 

وی عنوان کرد:مصرف هر میوه ای در فصل خود بهتر است و هر فردی در هر مقطع سنی متناسب با مزاج و با حجم معده و ....... تغذیه ای متفاوتی دارد که با رعایت اینها از مشکلات گوارشی کم خواهد شد. /ح

برچسب ها: زنجبیل ، شیر ، مزاج ، نعناع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار