مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: امسال 202 تن گوشت قرمز در آذربایجان غربی تولید شده است.

 عبادالله اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه اظهار داشت: امسال 202 تن گوشت قرمز در آذربایجان غربی تولید شده است که بخشی از این میزان گوشت تولیدی در استان مصرف شده است.

وی تصریح کرد: از این میزان گوشت تولیدی در استان، 175 تن در ماه رمضان به مصرف هم استانی‌ها رسیده است.

وی با بیان اینکه آذربایجان غربی یکی از قطب‌های تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز است، اعلام کرد: در آذربایجان غربی ظرفیت‌های متعددی در این بخش وجود دارد که باید از تمام این ظرفیت‌ها بهره لازم را برد.

اکبری با بیان اینکه علاوه بر تولید این میزان گوشت قرمز، یک‌هزار و 368 تن گوشت مرغ نیز در استان توزیع شده است، گفت: تمام این مرغ‌ها استان تولید و ذخیره سازی شده بودند.

وی با بیان اینکه در ذخیره سازی اقلام مورد نیاز و ضروری با مشکل مواجه نیستیم، اظهار داشت: هم اکنون میزان ذخیره گوشت مرغ در استان قابل توجه است.

اکبری اعلام کرد: ماه مبارک رمضان امسال همچون سال‌های گذشته شاهد توزیع اقلام پرمصرف در استان بودیم./ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.