شیئونگ سرآشپز ژاپنی و مالک یک رستوران در مکزیک پس از دعوای سختی زنش را کشت. شیئونگ که نمی دانست با جسد زنش چکار کند تصمیم گرفت آن را قطعه قطعه کرده و گوشت آن را در درست کردن غذاهایی که در رستورانش عرضه می کرد، مصرف کند.
یک آشپز ژاپنی که در مکزیک زندگی می کند، زنش را کشت و مدت یک هفته گوشت زن را به خورد مشتریان رستورانش داد.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،به نقل از RTL، شیئونگ سرآشپز ژاپنی و مالک یک رستوران در مکزیک پس از دعوای سختی زنش را کشت. شیئونگ که نمی دانست با جسد زنش چکار کند تصمیم گرفت آن را قطعه قطعه کرده و گوشت آن را در درست کردن غذاهایی که در رستورانش عرضه می کرد، مصرف کند.
سر آشپز ژاپنی به ویژه از گوشت زن در دو غذای راویولی و کباب های یاکیتوری که جزو منوی مخصوص رستوران بودند، استفاده کرد.
چند روز بعد یک مشتری که از جنس گوشت داخل غذا و بوی و مزه آن تعجب کرده بود به پلیس شکایت کرد.
وی گفت: غذا مزه همیشگی را نمی داد، گوشت آن خیلی تلخ و سفت بود. ابتدا تصور کردم که مالک رستوران گوشت سگ یا حیوان ولگرد دیگری را به خورد مشتریان می دهد، کاری که نسبتا در مکزیک رواج دارد. به پلیس شکایت کردم. اکنون که فهمیده ام گوشت انسان خورده ام بسیار ناراحت بوده و وحشت کرده ام.
پلیس از شیئونگ بازجویی کرد. وی خیلی زود به قتل زنش اعتراف کرد و افزود که گوشت او را یک هفته به خورد مشتریان رستورانش می داده است.
ماموران پلیس بقایای جسد زن را در داخل سردخانه رستوران کشف کردند. ظاهرا هنوز مشتریان زیادی باید راویولی و کباب یاکیتوری تهیه شده از این گوشت را می خوردند.
تحقیقات در مورد جزییات دقیق این قتل و علت آن ادامه دارد.