بيشتر مواد غذايي به نسبت ارزش غذايي متفاوتي كه دارند مي‌توانند در صورت استفاده به اندازه و انجام فعاليت بدني مكرر در تناسب اندام افراد مفيد باشند.

ميترا زربافي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: بيشتر موادي كه داراي رنگ‌هايي مانند: قرمز، نارنجي و بنفش در گروه سبزيجات هستند داراي انرژي غذايي بسياري هستند كشمش نيز به دليل خاصيت آنتي‌اكسيداني كه دارد از ارزش غذايي بالايي بهره‌مند هستند.

وي افزود: همه مواد مي‌توانند با توجه به نوع ساختارشان به افراد كمك كنند، كشمش‌ها نيز جزء موادي خوراكي هستند كه با توجه به قند طبيعي و خاصيت آنتي‌اكسيداني كه دارند مي‌تواند در تناسب اندام مؤثر باشد.

زربافي افزود: كشمش به دليل داشتن مواد قندي طبيعي مي‌تواند در بدن انرژي زا باشد و در مقدار استاندارد قند خون اثر مثبتي داشته باشد.

وي همچنين خاطر نشان كرد: خاصيت چاق و يا لاغركنندگي مواد غذايي تنها نمي‌تواند به مصرف مواد غذايي اكتفا كرد بلكه رعايت مقدار اين مواد انجام فعاليت‌هاي ورزشي و ايجاد تعادل و تناسب ميان مواد غذايي و فعاليت‌هاي بدني مي‌تواند به افراد در داشتن تناسب اندام كمك كرد./ع2

برچسب ها: غذا ، اندام ، انرژی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار