به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ تخم مرغ عسلی باعث بروز تب، سردرد، تهوع و استفراغ می شود.
بررسی ها نشان می دهند هنگام پخت تخم مرغ ابتدا باید آن را با آب و صابون خوب بشویید زیرا حاوی میکروب ها و باکتری های زیادی است و به هیچ وجه نباید تخم مرغ عسلی بخورید و اجازه دهید تا تخم مرغ خوب و کامل پخته شود.
دانشمندان در آزمایش های خود نشان دادند بیش از 30 درصد از دختران بعد از خوردن تخم مرغ عسلی دچار تهوع و سردرد می شوند. از این رو پیشنهاد می شود حتماً دختران تخم مرغ سفت و کاملاً پخته مصرف کنند.