به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،دانه هل باارزشترین طعمدهنده در جهان به شمار میآید زیرا از رایحه غنی و خاصیتدرمانی بیشماری برخوردار است. همچنین دانه هل حاوی مواد معدنی مهمی همچون کلسیم، گوگرد و فسفر است.
هل در میان مردم جنوب آسیا برای مقابله با بیماریهای لثه و پوسیدگی دندان مورد استفاده قرار میگیرد.
دانه هل موثرترین شیوه درمانی برای رفع بوی بد دهان است. جویدن دانههای این گیاه میتواند بوی بد دهان را رفع کند.
تاثیر روغن موجود در این دانه در درمان مشکلات گوارشی از قبیل یبوست، سوء هاضمه و اسهال خونی تایید شده است.
بررسیها حاکی از آن است که دانه هل در کاهش استرس و افسردگی و درمان انواع سرطانها از جمله سرطان سینه، پروستات و تخمدان قابلیت دارد.
همچنین دانه هل در درمان مشکلات مجاری ادراری و دفع سنگ کلیه موثر است./ب