کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: دارچین سبب افزایش کارآیی هورمون انسولین در بدن می‌شود و در نتیجه بدن به این هورمون برای کنترل قند خون نیاز کمتری دارد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران «اصغر نقشی»، افزود: یک قاشق چایخوری دارچین، حاوی کلسیم، آهن و مقادیر زیادی ویتامین ث و منگنز است.

به گفته‌ی وی، برای تهیه‌ی دارچین، پوست این درختچه را جدا و پودر می‌کنند و در غذا یا چای از آن استفاده می‌کنند.

نقشی با اشاره به گرم شدن کلیه‌ها با این گیاه دارویی ادامه داد: دارچین کلیه‌ها را گرم می‌کند و ضعف کمر و پاها را از بین می‌برد.

کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی یادآور شد: دارچین کاهنده‌ی تب است و امروزه دارچین را به صورت قرص و کپسول در می‌آورند که به عنوان «تب‌بُر» از آن استفاده می‌کنند.

وی دارچین را مشابه پنی‌سیلین برشمرد و افزود: این گیاه دارویی تقویت‌کننده‌ی سیستم ایمنی بدن در برابر بیماری‌هاست و حتی می‌توان گفت که اثری مشابه پنی‌سیلین و آنتی بیوتیک دارد.

نقشی بااشاره به برطرف شدن ضعف بدن با دارچین یادآور شد: به علت داشتن تانن در برطرف کردن اسهال، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف می‌شود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به کار می‌رود.
منبع: ایسنا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.