برخي از چربي ها، زمينه بروز ديابت را در افراد فراهم مي كنند.

دكتر مهدي خديوي، فوق تخصص غدد در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: چربي ها بيشترين تراكم كالري را در برنامه غذايي داشته و براي بيماران ديابتي بسيار مفيد است.

وي با اشاره به اينكه برخي از چربي ها، زمينه بروز ديابت را در افراد بوجود مي آورند، گفت: به طور كلي، كاهش مصرف لبنيات پرچرب، گوشت قرمز، حذف غذاهاي سرخ كرده و تنوري در پيشگيري از بروز چربي خون در بيماران ديابتي پيشگيري مي كند.

اين فوق تخصص اظهار داشت: مبتلايان به ديابت نوع يك براي پيشگيري از بروز يبوست و كاهش سطح كلسترول بايد روزانه 35-20 گرم فيبر (الياف غذايي) مصرف كنند چون فيبر موجب شده تا قند غذاها به كندي جذب روده ها شود.

خديوي اظهار داشت: مصرف سبوس گندم، ميوه و سبزيجات تازه، مصرف سالاد با روغن زيتون و آبليمو و دانه هاي سويا براي بيماران ديابتي بسيار مفيد است چون سويا تنظيم قند و انسولين خون بدن را برعهده دارد./ع2

برچسب ها: بیمار ، دیابت ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار