نوشیدن یک لیوان شیر پس از مصرف سیر در کاهش بوی نامطبوع آن نقش موثری دارد.

حسن علیدوستی متخصص داخلی و تغذیه در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: تحقیقات نشان می دهد مصرف شیر در کاهش بوی نامطبوع سیر که ناشی از سولفور است نقش بسیار موثری دارد.

وی گفت: همچنین بررسی های دیگر نشان داد که چربی شیر نیز در این زمینه نقش اساسي دارد، بنابر این شیر پر چرب در مقایسه با شیر کم چرب نتیجه بهتری در از بین بردن بوی بد سیر خواهد داشت.

این متخصص اظهار داشت: محققان در بررسی های خود به این نتیجه رسیده اند که می توان با مصرف عسل، جعفری و کاهو پس از خوردن سیر تا حد زیادی بوی نامطبوع آن را در بازدم کاهش داد./ع2


برچسب ها: سیر ، شیر ، کاهو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار