به گزارش
باشگاه خبرنگاران و به نقل از روابط عمومي رسانه ملي؛ طب سنتي به اهميت اضداد پي برده است. خواص سردي و گرمي غذا هم يكي از اين اضداد است . اهميت موضوع گرمي و سردي به قدري است كه اطباء قديم، سلامتي بدن را در گرو مزاج متعادل ميدانند و به هم خوردن اين توازن را بيماريزا محسوب ميكنند. براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص سردي و گرمي غذاها شما مي توانيد برنامه "سيب" را از ساعت 10:30 صبح روز سه شنبه 22 مرداد به مدت 25 دقيقه با حضور دكتر منتظريان، متخصص طب سنتي از شبكه راديويي تهران بشنويد.
دكتر سوادكوهي، متخصص گوش و حلق و بيني نيز چهارشنبه 23 مرداد در برنامه درباره علل، راه هاي پيشگيري و درمان خونريزي بيني صحبت خواهد كرد.
برنامه "سيب" همه روزه به جزجمعه ها از ساعت 10:30 صبح به مدت 25 دقيقه از شبكه راديويي تهران روي موج FM 94 پخش مي شود./ي2