افرادی که چربی های نامطلوب خون دارند بایستی مصرف غذاهای چرب را به حداقل برسانند و از غذاهای کم چرب استفاده کنند.

برلیانت بزرگمهر متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: 
چربی های نامطلوب خون که به نام کلسترول تام است تاثیرات نامطلوبی در سلامت افراد می گذارد.

وی افزود: از عوامل افزایش دهنده چربی های نامطلوب خون مصرف مواد قندی نشاسته ای است.

وی اظهار داشت: امروزه بالا بودن چربی خون علاوه بر افراد مسن در جوانان بسیاری دیده می شود.

وی عنوان کرد: چربی های نامطلوب خون در اثر استفاده زیاد از روغن های جامد و چربی های حیوانی است که زمینه ساز بسیاری از بیماری ها است.

بزرگمهر افزود: یکی دیگر از عوامل مهم در بالا رفتن میزان چربی خون استفاده از غذاهای پرچرب است که در به خطر انداختن سلامت افراد بسیار تاثیر گذار است.

وی توصیه کرد: استفاده از مواد غذایی پرچرب و روغن جامد بایستی در برنامه غذایی محدود شود چرا که زمینه ساز بسیاری از بیماری ها است و بهتر است از غذاهای سالم و کم چرب استفاده شود.

برچسب ها: چربی ، کلسترول ، بیماریها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.