آقابالایی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تولید پایدار در صنایع کشاورزی رابطه مستقیم با تجاریسازی کشاورزی دارد و اهمیت دادن به تولید کیفی محصولات با در نظر گرفتن استانداردهای جهانی تولید را در عرصه تجاری پایدار میکند.
وی با اشاره ای به نقش کشاورزان بومی در کشاورزی پایدار تصریح کرد: از تجارب ارزشمند کشاورزان و دانش بومی نیز نباید غافل بود چون به عنوان نیروهایی ارزشمند در کشاورزی پایدار قابل اتکّا خواهند بود.
آقابالایی برقراری ارتباط با مراکز تحقیقاتی را در تولید محصولت سالم ضروری دانست و ادامه داد: ارتباط مستمر با مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی و استفاده و حمایت از دستاوردهای آنها باعث شکوفایی و پیشرفت کشاورزی میشود.
رییس اتحادیّه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات کشاورزی آذربایجان شرقی کشاورزی را در صورت علمی بودن رقابت پذیر در بازارهای جهانی قلمداد نمود و یادآور شد: هزینه ها در کشاورزی علمی کاهش یافته و کمّیت و کیفیّت این محصولات و رقابتپذیر شدن آنها در بازارهای جهانی نیز افزایش مییابد.
آقابالایی تاکید کرد: تولید محصولات باکیفیّت باید سرلوحه برنامه های تولیدکنندگان گنجانده شود چرا که سرمایه گذاری برای تولید محصولات سالم و ارگانیک رو به افزایش است./ب