گفتنی است: بر اساس این پژوهش، دانشمندان دریافته اند که ذرات و گازهایی که در هنگام بخور و استشمام بوی غذاها وارد ریه ها می شود می تواند باعث التهاب و آسیب سلول های ریه و بافت تنفسی شود.
بررسی ها نشان می دهند، پژوهشگران با تجزیه و تحلیل این عناصر دریافته اند که عناصری همانند آلاینده ها از جمله مونوکسید کربن فرمالدئید و اکسید نیتروژن در کنار عطر سایر مواد وجود دارد که می تواند آسیب جدی به ریه ها وارد کند.
پزشکان توصیه ی اکید می کنند تا افراد جز در مواقع ضروری مثلاً هنگام بیماری سرماخوردگی بخور ندهند و همین طور در هنگام آشپزی حتماً درب ها و پنجره ها را باز کنند و در صورت امکان از خود و امکانات تهویه هوا استفاده کنند.
پزشکان دریافته اند که در کنار التهاب ریه ها مشکلات دیگری همانند سوزش چشم، گلو، خشکی پوست، آسم و همین طور مشکلات قبلی- عروقی می تواند به وجود بیاید که در صورت وجود تهویه هوای مناسب می تواند خطر کمتری برای فرد داشته باشد./ع2