شليل سرشار از ويتامين هاي C و A و بهترين ميوه براي افراد گرمازده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ،بيش از 150 گونه شليل در دنيا وجود دارد شليل ميوه بومي آسياست اين ميوه كه هلوي بدون كرك ناميده مي شود، از خانواده هلو است و طعمي شيرين تر از هلو دارد.

شليل در پيشگيري از بروز بسياري از بيماري هاي مزمن نظير سرطان، ديابت و بيماري هاي قلبي عروقي كه از مهمترين علل مرگ و مير هستند موٌثر است.

 ويتامين C موجود در شليل اثرات مفيد در سلامت پوست، دندان و استخوان دارد.

  اين ميوه منبع بسيار غني اي از بتاكاروتن است. بتاكاروتن با خاصيت آنتي اكسيداني بسيار نيرومندي كه دارد و با ارتقاي سطح ايمني بدن از بروز بسياري از بيماري ها جلوگيري مي كند.

 يكي ديگر از خواص بتاكاروتن، جلوگيري از بروز بيماري هاي قلبي ـ عروقي است.فيبر ديگر تركيب قابل توجه در اين ميوه است كه سبب كاهش سرعت جذب برخي مواد مغذي بويژه قندها مي شود و در عين حال ميزان حساسيت به انسولين را نيز افزايش مي دهد.

 گفتنی است ،مصرف شليل مي تواند در كنترل قندخون موٌثر باشد./س

 

برچسب ها: شلیل ، میوه ، گرمازده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.