به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران علیرضا جاوید در جلسه امروز شورا و به دنبال انتقاد معصومه ابتکار از ساخت و ساز در باغات کن ضمن بیان این مطلب اظهار کرد : یکی از اقدامات خوب طرح تفصیلی این بود که در جریان بررسیها نیاز باغات کن به طرحهای موضعی تشخیص داده شد و در حال حاضر نیز در حال تهیه طرحهای موضعی آن هستیم.
وی با بیان اینکه بخشهای از باغات انبوه و دست نخورده کن در شمال اتوبان همت و بخش دیگر در جنوب آن قرار دارد که تقریباً از بین رفته است، تصریح کرد: در گذشته امکان احداث 4 طبقه در باغات کن وجود داشت اما با پیگیری شورا و بازبینی طرح تفصیلی شرایط ساخت وساز در این نقاط تغییر یافت و به طور کامل دغدغه اعضای شورا در تخریب باغات کن در شمال همت برطرف خواهد شد.
براساس این گزارش ، معصومه ابتکار در جلسه امروز ، به اهمیت حفظ باغات کن اشاره کرد و گفت : این باغات به منظور کمک به تنفس شهر تهران برای ما حائز اهمیت است و مقرر شد تا وقتی که وضعیت پهنهبندیها مشخص نشده ساخت و سازی در این نقطه صورت نگیرد .