خوب جويدن غذا، مصرف مايعات فراوان و تحرك به ميزان كافي مي‌تواند در پيشگيري از بيماري‌هاي گوارشي در پايان ماه مبارك رمضان مؤثر باشد.

محمود اسحاق حسيني متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: افراد روزه‌دار در سه چهار روز اول بعد از پايان ماه مبارك رمضان ممكن است دچار مشكلات گوارشي شوند كه در صورت عدم بهبودي بهتر است به پزشك مراجعه كنند.

وي ادامه داد: كساني كه دچار كبد چرب،‌ ريفلاكس و سوءهاضمه بودند در اين ماه با كاهش علايم روبرو شدند اما پس از پايان اين ماه با تغييراتي كه در رژيم غذايي بوجود مي‌آيد ممكن است نشانه‌هاي بيماري در آنها قوت بگيرد.


حسيني تصريح كرد: اختلال عملكردي در دستگاه گوارش، تغيير رژيم غذايي و ساعات غذا خوردن از عوامل مؤثر در بروز تهوع، استفراغ، نفخ دردهاي مبهم شكمي و يبوست است كه در صورت عدم بهبودي مي‌بايست به پزشك مراجعه شود.


وي خاطر نشان كرد: خوب جويدن غذا، استفاده از رژيم غذايي كم‌چرب، تحرك،‌ مصرف مايعات فراوان و آهسته غذا خوردن مي‌تواند در كاهش مشكلات گوارشي پس از ماه مبارك رمضان مؤثر باشد./ع2

 

برچسب ها: بیماری ، رمضان ، گوارش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار