دکتر محمد تقی انوشه، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بیشترین دلیلی که متخصصان گوارش برای عدم مصرف آب سرد می آورند این است که آب سرد چربی هایی که در حین مصرف غذا در دستگاه گوارش وجود دارند را سفت تر می کند بنابراین هضم آن ها را با مشکل می کند و باعث می شود مقداری از چربی بدن که باید هضم شود در جدار دستگاه گوارش باقی بماند که این خود بروز بیماری های گوارشی را در پی دارد.
انوشه خاطر نشان کرد: خوردن آب سرد برای همه سنین مشکل ساز بوده و برای سنینی که بیشتر در معرض خطر هستند مانند کودکان، سالمندان، زنان باردار و... می تواند اثر بیش تری داشته باشد./ح