مهدی پیشکوهی ، مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پیشگامان کویر یزد گفت: ما برای حضور در مسابقات لیگ برتر امسال منتظر تامین منابع هستیم.

مهدی پیشکوهی مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پیشگامان کویر یزد در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: هنوز حضورمان در مسابقات لیگ برتر امسال مشخص نیست این حضور منوط به تامین منابع و برطرف شدن موانع موجود است به طور مثال باید زمینی با کاربردی ورزشی در اختیارمان قرار بگیرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا زمان مناسب برای عقد قرار داد و بستن تیم را در اختیار دارند؟ گفت: ما به هیچ عنوان زمان کافی در اختیار نداریم و نمی توانیم با نیروهای داخلی در صورت حضور در لیگ برتر ،‌ عملکرد خوبی داشته باشیم البته این مساله در شرایطی است که امسال باشگاه پیشگامان کویر یزد سیاست بومی گرایی را در والیبال دنبال  خواهد کرد.

مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پیشگامان کویر یزد در ادامه یاد آور شد: در صورتی که حضورمان در لیگ برتر امسال قطعی شود، برای حضور موفق در شان والیبال استان یزد، علاوه بر جذب 4  الی پنچ  بازیکن بومی ، در پست های حساس اقدام به جذب بازیکن خارجی کنیم تا تیم تقویت شود.

گفتنی است: تیم والیبال پیشگامان کویر یزد در مسابقات لیگ برتر نیم فصل اول دور رفت جایگاه نخست را به خود اختصاص داد./آق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار