"جان کری" وزیر خارجه آمریکا امروز به سفر سه روزه خود به پاکستان خاتمه داد.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری شین هوا ؛  این سفر سه روزه این فرصت را برای وی فراهم کرد تا در مورد گسترش روابط واشنگتن و اسلام آباد با دولت جدید پاکستان گفتگو کند اما موضوع حمله هواپیماهای بدون خلبان آمریکا به خاک پاکستان همچنان حل نشده باقی مانده است.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد سفر "جان کری" که اولین سفر یک مقام ارشد سیاسی این کشور پس از انتخابات سراسری یازدهم ماه مه پاکستان محسوب می شود در جهت بازگرداندن سطح روابط دو کشور به مسیر اصلی آن مفید بوده است.

اگرچه دولت پاکستان از نتایج دیدار سه روزه جان کری راضی است اما دو کشور نتوانستند در زمینه حملات جنجال برانگیز هواپیماهای بدون خلبان آمریکا به مناطق قبایلی پاکستان به توافق برسند.

آمریکا درخواست پاکستان برای پایان دادن به حمله هواپیماهای بدون سرنشین سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) را به خاک این کشور رد کرده و گفته است که این حملات ابزار مناسبی برای از بین بردن بقایای عوامل القاعده و طالبان محسوب می شود.

"کری" روز پنجشنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی جئو پاکستان اعلام کرد حملات هواپیماهای بدون خلبان امریکا به مناطقی از پاکستان به زودی پایان خواهد یافت.

 "جان کری" در این سفر سه روزه با مقامات ارشد سیاسی و نظامی پاکستان در زمینه موضوع های دو جانبه و بین المللی مانند نقش دو کشور در برقراری صلح جامع در افغانستان گفتگو کرد.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار