شهرام آگاه، فوق تخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مواد نگهدارنده در مواد غذایی به دو گروه تقسیم می شوند، اول موادی مانند لبنیات با مدت زمان ماندگاری طولانی که حاوی مواد نگهدارنده طولانی نیستند تا در اين صورت باید تمام میکروب های شیر از بین برود.
وی عنوان کرد: میکروب کشی در کارخانه با حرارت 130 تا 150 درجه ای و پیشگیری از رشد میکروب با مواد نگهدارنده ها مشکلی برای افراد ایجاد نمی کند.
وی خاطرنشان کرد: دسته دوم محصولاتی با ماندگاری طولانی تا مواد نگهدارنده به آنها اضافه می شود از مواد طبیعی نیستند و امکان تاثیر به نحوه حرکت و هضم مواد غذایی که وارد دستگاه گوارشی می شوندتا تاثیر منفی بگذارد و ایجاد تاخیر در هضم غذا شود.
وی اظهار داشت: اصولا مواد غذایی کنسروی آماده و نیمه آماده حاوی مواد نگهدارنده هستند که توصیه می شود كه افراد بیشتر از مواد غذایی تازه و سالم برای حظ سلامتیشان استفاده كنند./ح