پلی فنول ها آنتی اکسیدان های چای سبز هستند که موجب تسریع در روند متابولیسم و چربی سوزی بدن می شوند.

رزیتا طلایی کارشناس گیاهان دارویی در گفتگو با خبرنگار  علمی باشگاه خبرنگاران گفت: تحقیقات نشان می دهد که  پلی فنول ها میزان متابولیسم و سوخت و ساز بدن را به میزان 17 درصد افزایش می دهند.

وی افزود: پلی فنول موجود در چای سبز روند اضافه وزن را متوقف می کند و یک اکسید بسیار مفید برای کاهش وزن است.

 این کارشناس تصریح کرد:  همچنین آنتی اکسیدان چای سبز در مبارزه با رادیکال های آزاد و مفید بدن بسیار مفید است.

طلایی یاد آور شد:  این چای با گرم کردن و تسکن فرد ، کاهش گرسنگی و اشتها را در پی خواهد داشت./ع2
برچسب ها: سبز ، چربی ، اکسید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.