وی با اشاره به برخی از طرحها همچون دارا و سارا که در این راستا اجرا ولی کارساز نبود اشاره کرد و افزود: برای رفع این مشکل باید راهکارهای علمی ارائه و با عملیاتی کردن آن دانشآموزان را به استفاده از کالاهای داخلی و مجاز تشویق کرد.
رئیس جهاد دانشگاهی کردستان وجود یک متولی خاص برای چارهاندیشی و رفع این مهم را ضروری دانست گفت: تعدد راهکارها و تصمیمگیریها در این حوزه مانع از تحقق اهداف و برنامهها شده است.
مجردی افزود: با توجه به اینکه هر نهاد و اداره ذیربط در این حوزه نظر و ایدهای میدهد و به نحوی با موضوع برخورد میکند نتیجه مدنظر حاصل نمیشود.
این مسئول اضافه کرد: همکاسه شدن این برنامهها و اجرای آن توسط یک دستگاه میتواند نتیجه و خروجی مطلوبتری داشته باشد.
وی در زمینه دستور کار دوم جلسه مبنی بر استفاده از طرحهای کاندیداها انتخاباتی مجلس و شوراها نیز عنوان کرد: طرحهایی که از سوی کاندیداهای مجلس و شورا ارائه میشود عموما طرحهای پختهای نیست.
به گفته مجردی، عمده این طرحها خام و نیاز به دقت نظر دارد و خیلی از آنها اصلا جایگاهی برای مطرح شدند ندارند.
رئیس جهاد دانشگاهی کردستان در مورد راهاندازی کتابخانه چند زبانه در سنندج نیز اضافه کرد: طرح راهاندازی چنین کتابخانهای که در طول تاریخ در هیچ کجای دنیا وجود ندارد در شان و جایگاه شورای فرهنگ عمومی استان نیست.
وی تصریح کرد: در شان شورای فرهنگ عمومی نیست که با مطرح کردن طرحهای نسنجیده و خام مسائل اصلی به حاشیه کشیده شود.
مجردی در پایان خاطرنشان کرد: ادارهکل کتابخانههای عمومی استان متولی چنین برنامههایی است و طرح اینگونه موضوعات باید از کانال آنها صورت پذیرد./ج1