مصرف موادغذايي اسيدي مانند ليمو و گريپ فروت با تخريب ميناي دندان، موجب پوسيدگي مي شوند.

دکتر مهرداد زارعي جراح و دندانپزشک در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، با بيان اين مطلب گفت: پس از مصرف ميوه هايي چون پرتقال، ليمو و گريپ فروت که ترکيب اسيدي دارند، دندان ها بايد شسته شود، چون موجب بروز پوسيدگي مي شوند.

وي افزود: برخي قرص هاي جويدني نيز داراي اسيدهاي فشرده هستند که با چسبيدن به ديواره هاي دندان به آن آسيب مي رسانند.

اين متخصص اظهار داشت: همچنين مصرف نوشيدني هاي غير الکلي که علاوه بر دارابودن قند حاوي اسيد سيتريک و فسفر هستند، تخريب ميناي دندان را تسريع مي کنند.

زارعي با اشاره به اثر مصرف ميوه هاي خشک بر دندانها، تاکيد کرد: قند فشرده اين ميوه ها نيز يکي از علل مهم پوسيدگي دندانهاست.

وي تصريح کرد: مصرف آب، محصولات لبني، ميوه و سبزيجات، مغز خشکبار و چاي سبز، براي حفظ سلامت دندانها مفيد و موثر است./ع2
برچسب ها: اسید ، لیمو ، غذا ، دندان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.