وی گفت : وجود ظرفيت هاي بالا، رشد روزافزون جمعيت و نياز فراوان به پروتئين غذايي در كشور ضرورت برنامه ريزي در راستاي بهره برداري از منابع شيلات را در راستاي تعاوني ها بيش از پيش روشن مي سازد.
این کارشناس با بیان اینکه ایجاد تعاونی شیلات می تواند گامی موثر در راستای توسعه تولید باشد ادامه داد :تآسیس شرکتهای تعاونی شیلات از سال 1385 در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفت اما به دلیل عدم مدیریت منسجم ونبود بازارها وپایانه هاي صادرات محصولات شیلات هنوز تعاونی شیلات جایگاه خود را در کشور به درستی نیافته است .
هاشمی تبار لازمه تحقق این امر را توجه مسولان دانست وتصریح کرد :تاثير وام بر كارآيي فني تعاوني ها مثبت است وبه همين منظور ايجاد تسهيلات به توليد کنندگان در چهار چوب تعاوني ها مي تواند ساختار توليد شيلات را متحو ل کند .
وي تآکيد کرد : در فرايند توليدشيلات ، تخصيص نهاده سرمايه در توليد بايد به گونه اي باشد که سبب تبديل نهاده به ساير نهاده هاي توليدي شود .
هاشمي تبار خاطر نشان کرد : با توجه به منابع آبي موجود در کشور تعاوني شيلات مي تواند دريچه اي براي شناسايي ظرفيت ها وايجاد فرصت هاي شغلي جديد باشد .
انتهاي پيام/