کسانیکه تحمل خوردن شیر را ندارند از کنجد که غنی از روی ، کلسیم و آهن است استفاده كنند.

سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: افرادی که تحمل خوردن شیر را ندارند کنجد را جایگزین آن کنند که غنی از روی، کلسیم و آهن است.

وی افزود: کنجد به عنوان میان وعده در طول روز استفاده شود و مصرف خوراکی های بی ارزش همچون چیپس و پفک حذف شود.

وی در ادامه گفت: از حبوباتی نظیر جو و گندم در شروع تغذیه تکمیلی کودکان اضافه شود زیرا دارای ارزش غذایی بالا است.

وی به والدین توصیه کرد: کودکانی که از گوشت و برنج به تنهایی استفاده نمی کنند از تلفیق برنج و حبوباتی همچون کنجد ، عدس ، سویا ،‌ماش استفاده شود زیرا برای رشد بهتر کودکان بسیار مفید بوده و از ویتامین با ارزشی برخوردار می شوند./ح

برچسب ها: شیر ، کلسیم ، کنجد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار