معاون بهبود تولیدات دامی اداره کل جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: تولید این مقدار گوشت قرمز در این استان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، 20 درصد افزایش داشته است.

برزو هیبتیان افزود: وضعیت مطلوب مراتع، تولید علوفه بهاره، بارندگی های مناسب و پرواربندی علمی دام ها از دلایل افزایش تولید این مقدار گوشت قرمز گوسفند، بره، بز و بزغاله در این استان است.
وی گفت: سرانه تولید گوشت قرمز استان چهارمحال و بختیاری به 38 هزار تن رسیده است.
هیبتیان همچنین تولید شیر در 4 ماه نخست امسال را بیش از 90 هزار تن برشمرد و گفت: این میزان تولید در مقایسه با سال قبل، بیش از 20 درصد افزایش پیدا کرده است که 65 درصد آن در روستاها و بقیه آن در 350 واحد دامداری صنعتی تولید شده است.
وی پیش بینی کرد: مجموع تـولیدات دامی در سال 1392 از مرز 350 هزار تن بگذرد.
استان چهارمحال و بختیاری پس از استان فارس دومین، استان عشایرنشین کشور است که با وجود مساحت کم، نقش موثری در پروار بندی و تولید گوشت قرمز در کشور دارد./س
برچسب ها: تولید ، گوشت ، قرمز ، چهارمحال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.