اسدا... رجب رئیس انجمن دیابت ایران در گفتگو با
خبرنگاربهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در مورد رژیم صحیح غذایی برای افراد دیابتی که در ماه مبارک رمضان روزه می گیرند گفت: افراد مبتلا به دیابت باید رژیم غذایی خود را همچون قبل از ایام ماه مبارک رمضان حفظ کرده و از مصرف غذاهای پر چرب خوداری کنند.
وی در ادامه افزود: خوردن غذاهای چرب و پر کالری حاوی قند ساده همچون زولبیا و بامیه، حلوا، شله زرد و انواع شیرینی جات که مصرف آنها در ماه مبارک رمضان متداول است برای مبتلایان به دیابت خطر آفرین است و باید بسیار محدود مصرف شود.
رجب تصریح کرد: افراد مبتلا به دیابت به دلیل تشنگی ناشی از ابتلا به بیماری دیابت باید در وعده افطار و سحری به مقدار فراوان از میوه جات استفاده کنند.
وی یاد آور شد: افراد دیابتی باید در 2 تا 3 وعده با فاصله با مصرف محدود مواد غذایی افطار کنند چرا که افزایش قند خون ناشی از روزه داري و رژیم غذایی غیر صحیح غیر قابل کنترل خواهد بود.