وی در خصوص نکاتی که باید در مصرف غذاها به هنگام سحر رعایت شود اشاره کرد: مصرف گوشت قرمز، سفید و ماهی در سحرها و همچنین استفاده از انواع خورشت های ایرانی به شرط بخار پز و آب پز بودن آن الزامی است زیرا با وجود سرخ کردن مواد مغزی باعث عطش زیاد در فرد روزه دار خواهد شد.
این متخصص تغذیه به نکته دیگری اشاره کرد و افزود: در هنگام سحر مصرف شیر کم چرب و مختصر سالاد توصیه می شود.
میر میران در پایان تاکید کرد: افراد روزه دار از مصرف چای پر رنگ پرهیز کرده زیرا باعث می شود ویتامین و املاح از بدن دفع شود./ع2