تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: میوه ها حاوی مقادیر بالایی از فیبر، ویتامین ها و آنتی اکسیدانهای گوناگون هستند و قند موجود در آنها به آسانی جذب شده و می تواند بخشی از نیاز بدن به انرژی را تأمین کند.
وی ادامه داد: متأسفانه میزان مصرف میوه و سبزیجات در میان کودکان و نوجوانان بسیار کمتر از مقادیر توصیه شده است و آنچه مهمتر از زمان مصرف میوه هاست فرهنگ مصرف آنهاست.
نیستانی افزود: در فرهنگ غذایی ما غذاهای فراوانی وجود دارد که دست کم یکی از اجزای تشکیل دهنده ی آن نوعی میوه است مانند آلبالو پلو، خورشت به، هویچ پلو و .....که نه تنها مصرف آنها علائم سوء هاضمه را در پی ندارد بلکه می توانند بخشی از نیاز بدن را تأمین کنند.
وی خاطر نشان کرد: هیچ میوه ایی نمی تواند آثار مخرب یک رژیم غذایی پر حجم و ناسالم را محو کند./ح