ميترا زربافي، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت: مواد غذايي كه داراي رنگ هاي بنفش، زرد، قرمز هستند داراي مواد شيميايي گياهي هستند و از ارزش غذايي بالايي برخوردارند.
وي افزود: زعفران علاوه بر اينكه ارزش غذايي بالايي دارد آرام بخش است و به عنوان طعم دهنده در نوشيدني ها و مواد غذايي نيز استفاده مي شود.
وي خاطرنشان كرد: مصرف بيش از حد زعفران به زنان باردار به خصوص در سه ماهه اول بارداري توصيه نمي شود چون ممكن است سبب سقط جنين شود.
زربافي افزود: مفيد و مؤثر واقع شدن زعفران هنگامي است كه به اندازه و به اعتدال مصرف شود بيشتر شدن مصرف زعفران در وعده هاي غذايي ممكن است در طولاني مدت سبب سركوب سيستم ايمني شود./ح