زعفران جزو مواد گياهي سرشار از مواد مغذي است كه در صورت بيشتر شدن مصرف آن احتمال ايجاد عوارض آن نيز بيشتر مي شود.

ميترا زربافي، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت: مواد غذايي كه داراي رنگ هاي بنفش، زرد، قرمز هستند داراي مواد شيميايي گياهي هستند و از ارزش غذايي بالايي برخوردارند.

وي افزود: زعفران علاوه بر اينكه ارزش غذايي بالايي دارد آرام بخش است و به عنوان طعم دهنده در نوشيدني ها و مواد غذايي نيز استفاده مي شود.

وي خاطرنشان كرد: مصرف بيش از حد زعفران به زنان باردار به خصوص در سه ماهه اول بارداري توصيه نمي شود چون ممكن است سبب سقط جنين شود.

زربافي افزود: مفيد و مؤثر واقع شدن زعفران هنگامي است كه به اندازه و به اعتدال مصرف شود بيشتر شدن مصرف زعفران در وعده هاي غذايي ممكن است در طولاني مدت سبب سركوب سيستم ايمني شود./ح

برچسب ها: زعفران ، سرطان ، بارداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار