به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ علي رشيدي با بیان این مطلب افزود: بر پايه اسناد معتبر و مدارك مستند و اعلام نظر انجمن علمي كتابخانه ملي شوروي سابق، كتاب شريف نهج البلاغه امام علي (ع) در ميان بيش از پنج ميليون جلد كتاب موجود در اين كتابخانه به عنوان با ارزش ترين اثر نوشتاري معرفي و شناخته شد.
وي اظهار كرد: دين مبين اسلام در ميان همه اديان زنده گيتي، بالاتر و والاترين ارزش و منزلت را براي كتاب و كتاب خواني و همچنين علم و انديشه انساني قائل است.
فرماندار شهرستان دره شهر كتاب را مهمترين و ماندگارترين سرمايه بشر توصيف كرد و گفت: مطالعه علمي و برنامه ريزي شده، نام و ياد انسان را در تاريخ بشريت زنده و ماندگار مي كند.
رشيدي افزود: فرهنگ جزو مفاهيم نرم و اثربخش در حوزه زندگي فردي و اجتماعي است و بايد با برنامه ريزي و در اوج محبت و منزلت به اين حوزه نگريسته شود.
وي ادامه داد: به باور ديدگاه هاي كارشناسي و نظريه انديشمندان علوم اجتماعي، ريشه تمام مشكل هاي مردم در مسائل فرهنگي نهفته است و مشكل فرهنگي نيز خود زاده بي توجهي به مطالعه و بي مهري مردم و مسئو لان به كتاب و كتاب خواني است.
فرماندار دره شهر ياد آور شد: رسالت پيامبر بزرگ اسلام (ص) با مطالعه و قرآن خواني آغاز شد و جاودانگي بزرگان تاريخ ملت ايران، همانند حافظ، سعدي، مولوي، ابوعلي سينا، فردوسي و ابوريحان بيروني هم مديون مطالعه و بازتاب علم، دانايي و كتاب خواني است./س