نخستين اقدام براي كاهش فشار رواني افزايش مصرف مايعات به طور منظم است.

دكتر محمد فرجامي متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: اولين توصيه براي كاهش استرس و فشار رواني در افراد، افزايش مصرف مايعات آن هم به طور منظم است چون آب و مايعات در تنظيم سيستم عصبي نقس بسزايي دارد.

وي افزود: البته براي كاهش استرس افراد بايد نيمي از مايعات را از طريق مصرف آب و نوشيدني ها و مابقي را از طريق مواد غذايي كه آب فراوان دارند تامين كنند.

اين متخصص اظهار داشت: مصرف لبنياتي انواع ميوه، سبزي، آجيل بي نمك، ماهي، گوشت سفيد (غاز، اردك، بوقلمون) موجب كاهش اضطراب در افراد مي شود.

فرجامي ياد آور شد: ويتامين ها، املاح و ريز مغذي هاي ميوه و سبزيجات به تنظيم خلق و خوي افراد كمك مؤثري مي كنند.

وي تصريح كرد: همچنين مصرف غلات سبوس دار، پروتئين هاي گياهي حاوي ويتامين B6، گوشت سفيد (اسيدهاي چرب امگا 3) موجب آرامش در افراد مي شود.

فرجامي خاطر نشان كرد: مطالعات نشان مي دهد كه قندهاي تصفيه شده، شكر، شيريني، مربا، آبليموهاي صنعتي، كافئين نوشابه، قهوه و چاي با تحريك سيستم عصبي، افراد را مستعد استرس و اضطراب مي كند./ ع2
برچسب ها: استرس ، عصبی ، غلات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار