هنگام افطار بايد از مايعات گرم براي آمادگي حجم شام در معده استفاده شود.

پروين ميرميران متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي  باشگاه خبرنگاران گفت: در ماه رمضان هنگام افطار نبايد خوردن غذا با آب سرد و نوشابه‌هاي گازدار و مصرف غذاهاي اصلي، سنگين،‌ حجيم باشد بدليل اينكه معده مدت طولاني خالي بوده و نبايد يك باره آن را پر كرد در صورت عدم رعايت فرد دچار ترش كردن مي‌شود.

وي در ادامه گفت: حداقل بين وعده غذايي افطار تا شام 2 ساعت فاصله رعايت شود زيرا بايد معده آمادگي پذيرش شام را داشته باشد.

وي عنوان كرد:‌ بهتر اين است كه هنگام افطار روزه را با شير كم چرب، آب ولرم، چاي كمرنگ باز كرد و به تدريج از انواع غذاها همچون نان و پنير، گردو و سوپ‌هاي سبك كه فشار زيادي به معده وارد نمي‌كند استفاده شود./ع2

برچسب ها: افطار ، چرب ، آب ، معده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.