یک کارشناس تغذیه گفت: بهتر است برای افطار از نوشیدنی گرم مثل شیر ولرم، چای کم‌رنگ، فرنی، حلیم، میوه خشک، کشمش یا نان و پنیر استفاده شود و از خوردن مایعات خیلی سرد و گرم پرهیز شود.




به گزارش خبرنگار بباشگاه خبرنگاران مشهد، علی اشرف‌رشیدی افزود: استفاده از همه گروه‌های غذایی از جمله شیر و لبنیات، گوشت، غلات، میوه و سبزیجات، حبوبات و حتی مقداری روغن برای وعده‌های غذایی رمضان ضروری است؛ اما استفاده از روغن بهتر است برای پخت غذا باشد.
این کارشناس تغذیه درباره وعده سحری یادآوری کرد: سحری باید یک وعده غذایی کامل باشد و از مصرف مواد پرچرب و پرنمک که موجب تشنگی در طول روز می‌شود، در این وعده بايد خودداری شود.
به گفته این کارشناس تغذیه، می‌توان از شربت آب‌لیمو و عسل نیز در وعده سحر استفاده کرد.
رشیدی تصریح کرد: شام را باید یک‌ساعت بعد از افطار خورد و پس از آن نیز از میوه و سبزی برای تامین ویتامین بدن استفاده کرد.
وی افزود: چون زمان روزه‌داری، دستگاه گوارش چندساعتی از غذا دور بوده، نباید یک‌باره از غذای فراوان استفاده کرد/س.

برچسب ها: سفره ، افطاری ، مطلوب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.