رئیس گروه توسعه محصول و مواد شیمیایی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی گفت: دانش فنی ١٢ نوع پروکساید در کشور بومی سازی شده و بطوری که چند نوع از پروکسایدها در مرحله تجاری سازی قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، علی رنجی رئیس گروه توسعه محصول ومواد شیمیایی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی با بیان این مطلب گفت: در گروه توسعه محصول ومواد شیمیایی ٣ نوع اولویت بندی انجام شده و بر این اساس برای تدوین دانش فنی، تولید و خودکفایی کامل برنامه ریزی های جامعی انجام شده است.
 
رئیس گروه توسعه محصول ومواد شیمیایی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی گفت: تامین پروکساید ها به علت تحریم در چند سال گذشته  از سوی شرکت های پتروشیمی با مشکل موجه بود اما اکنون متخصصان ایرانی به دانش فنی مورد نیاز دست یافته اند.

وی خاطر نشان کرد: از  یکسال گذشته فرآیند بومی سازی ١٢ نوع پروکساید در این شرکت آغاز شده و میزان پیشرفت و بومی سازی  به ٧٠در صد رسیده است.

رنجی افزود: دانش فنی این ١٢ نوع پروکساید در کشور بومی سازی شده و چندین نوع از پروکسایدها در مرحله تجاری سازی قرار گرفته است.
 
وی با بیان این که در ساخت و تولید آمین های فرموله شده کشورمان خود کفا شده گفت: پیش از این یک شرکت معتبر اروپایی نیاز مجتمع های پتروشیمی را تامین می کرد اما اکنون فرمولاسیون آن بومی شده و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی نیاز مجتمع های داخلی را تامین می کند.
 
رئیس گروه توسعه محصول و مواد شیمیایی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، گفت: تولید پلی اتیلن های زیست تخریب پذیر از دیگر طرح های پژوهشی گروه توسعه محصول ومواد شیمیائی که به زودی تولید آن آغاز خواهد شد که تحولی بزرگ در صنعت پتروشیمی ایران به شمار می رود.
 
رنجی با بیان این که در مجموع گروه توسعه محصول و مواد شیمیایی آماده واگذاری ١٤ دانش فنی است گفت: با توجه به تجربه ارزشمند کارشناسان ایرانی روند خود کفایی در تولید محصولات پایه مورد نیاز در صنعت پتروشیمی ایران با شتاب ادامه دارد.
وی خاطرنشان کرد: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی اماده واگذاری دانش فنی این محصول ارزشمند است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار