کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: غِرغِره دَم کرده زردچوبه برای درمان التهاب لثه توصیه شده است.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، افزود: رفع دندان درد را می توان با جویدن ساقه زیرزمینی زردچوبه برطرف کرد.

وی تشریح کرد: قسمت مورد استفاده این گیاه دارویی، ریزوم یا ساقه های زیرزمینی آن بوده که پس ازخارج نمودن از زمین قسمت های اضافه را جدا کرده و با آب می شویند.

نقشی ادامه داد: زردچوبه گیاهی با خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی قوی است و این خواص زردچوبه باعث شده است که مصرف آن در بیماری‌های گوارشی، کبدی مورد توجّه قرار گیرد.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: زردچوبه سرشار از نیاسین، ویتامین ب سه، كلسیم، آهن، روی، مس، پتاسیم و منیزیم است و دارای ماده‌ای به نام كوركومین است كه عامل ‌رنگ زردچوبه و آنتی اكسیدان قوی است كه باعث سم‌زدایی در بدن می‌شود.

وی با اشاره ای به نحوه نگهداری زردچوبه اظهار داشت: بهترین ظروف برای نگهداری آن ظروف آلومینیومی و شیشه‌های رنگی (قهوه‌ای) است. هم چنین در ظرف باید بسته باشد.

نقشی ضمن بازگو نمودن تاثیر این گیاه دارویی در کاهش چربی خون تاکید کرد: كوركومین موجود در زردچوبه باعث كاهش چربی‌ خون شده و ضد گرفتگی عروق است./س

 

برچسب ها: زردچوبه ، التهاب ، لثه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.