خرما يكي از پرمصرف‌ترين خوراكي‌هايي است كه در ماه رمضان بر سر سفره افطارگذاشته داشته مي‌شود.

سوسن پارسا متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: خرما داراي فلزات معدني مانند منيزيم، يد، كلسيم و همچنين سرشار از ويتامين‌هاي A، B، C و E است كه مصرف آن در سلامتي انسان نقش بسزايي دارد.

وي ادامه داد: بهتر است افطار را با 2 عدد خرما همراه با چاي، فريني، شير باز كرده و يك ساعت بعد شام بخوريد.

وي تصريح كرد: خرما به دليل فيبر بالا و خاصيت ملين بودني كه دارد مي‌تواند سيستم گوارشي را كه به دليل روزه‌داري بي‌تحرك شده به تحرك وا دارد.

پارسا خاطر نشان كرد: خرماي رسيده حاوي قند بيشتر و خرماي كال حاوي نشاسته زياد است و به دليل داشتن منزيم خاصيت ضد سرطاني دارد.

وي متذكر شد: مصرف خرما در افراد با توجه به وزن وعادات غذايي متفاوت است./ع2

برچسب ها: میوه ، شیر ، گوارش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.