خديجه رحماني متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت:افراد روزه دار بايستي در ماه رمضان به برنامه غذايي خود اهميت بسيار دهند كه منجر به بي حالي و كمبود ويتامين نشود.
وي افزود: در وعده شام بعد از افطار از غذاهايي همچون آش، سوپ، حليم، عدسي، خوراك لوبيا و خوراك سبزيجات استفاده شود و حداقل فاصله بين شام خوردن تا افطار حداقل 2 ساعت فاصله رعايت شود.
وي در ادامه گفت: در وعده هاي غذايي خود نان سنگك كه حاوي سبوس بوده اضافه كنيد و همراه با ماست و خيار و سبزي خوردن، خيار و گوجه استفاده كنيد.
وي عنوان كرد: بعد از خوردن غذا از مركبات به عنوان دسر استفاده شود زيرا باعث افزايش جذب آهن در متابوليسم طبيعي بدن شده كه نقش ويژه اي دارد.
وي در خاتمه گفت: تا پايان شب و قبل از خواب از چاي كمرنگ، آب آشاميدني و ساير مايعات بسيار استفاده كنيد.