نياز تغذيه‌اي در ماه رمضان تا 15 درصد كاهش مي‌يابد ولي برعكس در اين ماه مصرف مواد غذايي به خصوص پركالري بيشتر نيز مي‌شود.

دكتر محمد صفريان مدير گروه تغذيه دانشگاه علوم پزشكي مشهد در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت:‌ در ماه رمضان نياز تغذيه‌اي تا 15 درصد كاهش مي‌يابد مردم بايد در اين ماه كمتر بخورند ولي برعكس، مصرف مواد غذايي بيشتر مي‌شود.از نظر فيزيولوژي مصرف بايد پايين بيايد ولي متاسفانه جاي لاغر شدن چاق مي‌شوند.

وي گفت: اگر چه ميزان مصرف مواد غذايي بايد در اين ماه كمتر باشد ولي مصرف برخي گروه‌هاي غذايي مانند: ميوه‌ها نبايد كم شود به خصوص كه ماه رمضان در فصل تابستان است.

مدير گروه تغذيه اظهار كرد: در ماه رمضان به اين دليل مصرف ميوه‌ها پايين مي‌آيد چون بيشتر به غذاهاي اصلي و پركالري روي مي‌آوريم و از مصرف ميوه غافل مي‌شويم.

وي خاطر نشان كرد: مجموع ساعات بيداري كه مي‌توان در ماه رمضان چيزي مصرف كرد بين 4 تا 5 ساعت است و وقتي به مقدار زياد سحري يا افطار بخوريم جايي براي مصرف ميوه باقي نمي‌ماند./ع2

برچسب ها: تغذیه ، رمضان ، میوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار