اسکندری در این مراسم با اشاره به کتابت دیوان دوبیتی های امیر مازندرانی که توسط شخص وی با خط خوش به رشته تحریر در آمد و هفته گذشته نیز طی مراسمی از این کتاب رونمایی شد، اظهار داشت: همان طوریکه فردوسی مدعی خدمت به زبان فارسی است امیر پازواری نیز به دلیل خدمت به زبان مادری طبری به قرینه فردوسی درخور ستایش است.
وی تصریح کرد: فردوسی در شاهنامه تنها به سرگذشت شاهان نپرداخت بلکه فرهنگ،خرد و اصالت ایرانیان را به تصویر کشید و از سرنوشت شاهان آینه عبرتی ساخت،اشعار امیر پازواری نیز بعد از 500 سال به دلیل حفظ اصالت های زبان طبری و نیز خوانش در موسیقی امیری سینه به سینه نقل شده و اینک به دست ما رسیده به طوریکه 90 درصد واژههای امیر با توجه به گذشت زمان همچنان برای شنونده ملموس است.
اسکندری زبان امیر را بسیار پاکیزه خواند و گفت: سخن امیر از عشق حلال بودن و پاکی عشق ورزی است و در آن از نفسانیات و شهوانیات خبری نیست همچنین اعتقاد شیعی امیر بدون اینکه عالم باشد و بتواند از عرفان سخن بگوید در اشعارش هویدا است.
این استاد ممتاز هنر خط مازندران خدمت به هنر و فرهنگ مادری را مهمترین انگیزه خود از کتابت امیر دانست و افزود: چون امیر با زبان خود اشعاری برگرفته از محیط زندگی اش سرود این سادگی گفتار و حضور جاری طبیعت در اشعارش، بر دل هر خوانندهای مینشیند.
وی در ادامه از همه کسانی که به هنر این مرز و بوم عشق میورزند و نیز مسئولان خواست برای ترغیب هرمندان به خدمت بیشتر به نظام و مردم و فرهنگ این دیار حمایتهای خود را از این قشر دریغ نورزند./ج1