به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ غلامحسين كاظمي با بیان این مطلب افزود: سازمان محيط زيست فعاليت هاي خود را در حوزه هاي انساني، طبيعي، آموزشي و روابط عمومي گسترش داده است.
وي افزود: اين سازمان با توجه با همكاري و هم افزايي با ديگر دستگاه ها به ويژه منابع طبيعي و جهاد كشاورزي مهمترين اثر را در بخش حفاظت و حراست از محيط زيست بر عهده دارد.
مديركل حفاظت محيط زيست ايلام با بیان اینکه ۱۴۳ هزار هكتار برابر با ۵/۷ درصد از گستره منابع طبيعي استان تاكنون به عنوان مناطق حفاظت شده زيرپوشش اين اداره كل قرار دارد گفت: منطقه مانشت و قلارنگ با ۳۳ هزار هكتار، كبيركوه در شهرستان دره شهر با ۲۰ هزار هكتار، ديناركوه در آبدانان با ۳۰ هزار هكتار و منطقه حفاظت شده كولگ در شهرستان مرزي مهران با گستره ۵۸ هزار هكتار چهار منطقه حفاظت شده استان ايلام است.
مديركل حفاظت محيط زيست استان ايلام به پرورش گوزن زرد ايراني در استان اشاره كرد و يادآور شد: سال ۸۶ شش راس از اين گونه جانوري در معرض انقراض از جزيره اشك درياچه اروميه به ايلام انتقال يافت.
كاظمي بيان كرد: آب و هواي استان ايلام براي پرورش گوزن زرد ايراني بسيار مناسب است و ابتدا بخش هايي از منطقه حفاظت شده رنو براي پرورش اين حيوان در نظر گرفته شد.
وي اضافه كرد: با توجه به افزايش تعداد اين گوزن ها ۸۰ هكتار از منطقه مانشت براي پرورش اين گونه جانوري مهيا شده و با برنامه هاي كنترلي و حفاظتي شمار گوزن هاي زرد اكنون به ۲۷ راس افزايش يافته است.
مديركل حفاظت محيط زيست استان ايلام به تلف شدن حدود ۴۰ راس از اين گوزن ها در استان خوزستان در نتيجه قرار گرفتن نوعي مگس به نام مياز روي پوست اين حيوانات اشاره و تاكيد كرد: خوشبختانه تاكنون هيچ گزارشي مبني بر وجود اين مگس در ايلام و سايت مانشت اعلام و دريافت نشده است. /س