لیلا شورورزی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در ماه رمضان حتما همانند سایر اوقات سال باید سه وعده غذایی افطار، شام و سحری داشته باشند، غذای فرد روزهدار باید شامل پنج گروه اصلی مواد غذایی نان و غلات، گوشت، تخم مرغ و حبوبات، شیر و لبنیات، میوهها و سبزیجات باشد.
وی بیان کرد: روزهداران در فاصله افطار تا سحر آب و مایعات فراوان(حداقل هشت لیوان) بنوشند و غذاهای پرفیبر(سبزیجات و میوهها) مصرف کنند.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی نیشابور ادامه داد: روزهداران از نوشیدنیهای کافئیندار مانند چای، قهوه و نوشابه گازدار کمتر استفاده کنند تا در طول روز دچار کمآبی و احساس تشنگی نشوند.
شورورزی خاطرنشان کرد: افطار بهتر است با آب ولرم و خرما باز شود، همچنین خوردن شیر گرم و مقداری نان به همراه پنیر، سبزی و سوپ یا آش رقیق بهترین غذا برای افطار است.
وی یادآور شد: سحری نسبت به دو وعده افطار و شام باید وعده اصلی را تشکیل دهد و این مسئله خصوصا در افرادی که فعالیت فکری زیادی دارند مانند دانشجویان، ورزشکاران و کارگرانی که فعالیت جسمانی آنها زیاد است اهمیت بیشتری دارد.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی نیشابور گفت: حذف وعده سحری خصوصا در روزهداران در حال رشد و جوانان، سلامت فرد را به خطر میاندازد، پس هیچگاه وعده سحری را حذف نکنید.
شورورزی اضافه کرد: روزهداری خانمهای باردار در سه ماهه اول بارداری بهعلت تشکیل سلولهای اولیه بافت مغزی و تهوع و در سه ماهه سوم بارداری بهعلت تامین نیازهای جنین توصیه نمیشود/س